dimecres, 5 de juny del 2019

DOSSIER DE L'HORT



DOSSIER DE L’HORT

Pautes i orientacions per a la seva presentació

El dossier de l’hort ha de ser un recull ordenat de tots els fulls elaborats al llarg del curs sobre el que hem observat de l’hort (observació) i el què hem fet (experimentació). Ha d’incloure les següents parts:
-Portada: títol del dossier (DIARI DE L’HORT). Nom i cognoms de l’alumne. Nivell i grup. Curs 2018-19. Escola Fontmartina, i una il·lustració (dibuix o fotografia)
-Índex: hi han de constar totes les activitats ordenades indicant a la pàgina que estan. Aquest full on hi ha l'índex no té número de pàgina.
-Introducció: ha de ser un redactat, escrit a mà, on expliquis què conté el dossier, l'activitat que hem fet a l'hort, què representa, com i quan l’has anat elaborant, com ens hem organitzat per anar a l’hort, l'estructura de les sessions de treball, resum i explicació de les diferents activitats o tasques que s’hi han dut a terme, vinculació amb l’educació per a la sostenibilitat (residus, compostatge ...) repartiment dels productes de l’hort, realització i seguiment del diari... Li correspon la pàgina nº 1.
-Diari de l’hort: recull ordenat de tots els fulls que has anat elaborant al llarg de tot el curs. Pots passar a net els fulls que vulguis millorar la presentació. Cada activitat ha de tenir títol i data. Tots els full s'han de numerar per davant, pel darrera no cal.
-Conclusions: ha de ser un redactat, escrit a mà, que reflecteixi i destaqui coneixements nous que has adquirit, valoració del treball en grup realitzat, comentaris personals del que pensis que sigui convenient, valoració personal de l’activitat... Cal posar data i signatura al final.
-Contraportada: un full en blanc o una cartolina (no té número de pàgina).


Valoració: criteris que s’aplicaran per avaluar el dossier:
Presentació (ordre, marges, netedat, il·lustracions)............ 0-2 punts
Introducció (redactat entenedor i complert).........................0-2 punts
El diari (que sigui complert).................................................0-4 punts
Conclusions (redactat entenedor i complert)........................0-2 punts

Lliurament: ha de ser lliurat al Jordi el dia 11 de juny. Cada dia de retard es restarà 1 punt.

El pot enquadernar, grapar, lliurar en un dossier de plàstic o carpeta, però els fulls no poden estar solts.